sâmbătă, 25 iunie 2022

Multumesc pentru cuvintele frumoase. Acestea sunt bucuriile mele, sa aud ca a mea cartea a impactat si a ajutat la gasirea iubirii de sine, la inceperea propriilor aventuri ale catorva persoane cu suflet minunat si nu ultimul rand, multumesc tututor celor care au incredere in mine!


Postare apartinand Editurii Epublishers Info si Librăriei Coresi - Gina Micloș 

„De curând apărut la editura ePublishers, romanul „Scenariu 4” de Simona Vitizov se bucură deja de aprecieri:

„O aventură minunată în care merită să pleci! O carte plină de umor, o poveste de dragoste frumoasă și nenumărate lecții despre cei din jur și despre noi inșine.

O experienta de-a dreptul minunată a celor ce vor deschide copertile cărții tale. Ne-ai plimbat printre zâmbete și lacrimi, îndoieli, durere și suferință. Sufletele ce si-au pierdut nădejdea își recapătă speranța, găsesc cheia spre vindecare, printre paginile acestei cărți. Ne-ai îndrăgostit și niciodata nu ne-ai lipsit de umor. O carte ce merita trăită; rânduri scrise cu sufletul și o călătorie neașteptat de intensă spre locul de unde izvorăște fericirea.”

Ana Florea”


Postare aparținând colegilor de la „Ce spun Astrele” - https://ce-spun-astrele.ro/ 

Colega noastră, Simona Vitizov, ne-a încântat cu lansarea romanului de debut Scenariul 4. Cal invizibil - 5 Secunde. 

Calea către fericire, prezentată prin prisma unui suflet sensibil și frumos ❤

Cartea, al carei cost este de 55 lei, poate fi comandata de pe site-ul Librăriei Coresi, https://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Simona+Vitizov sau direct Scenariul 4. Cal invizibil - 5 Secunde .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  Recenzie „Scenariul 4. Cal invizibil – 5 secunde” de Simona Vitizov de  Adriana Ionescu  |  iul. 12, 2022  |  Beletristică ,  Dragoste ,  ...